Naturdonor

TIPA Emballage er stadig Naturdonor

I 2024 fortsætter TIPA Emballage, stolt vores rolle som Naturdonor. Vores bidrag til Danmarks Naturfredningsforening er mere end blot en økonomisk støtte, det er et udtryk for vores dybe forpligtelse til bæredygtighed – på en god, vestjysk facon.


I Vestjylland, hvor vores virksomhed har sine rødder, er bæredygtighed ikke et modeord, men snarere sund fornuft. At være Naturdonor er vores måde at vise, at vi tager ansvar for, vores smukke natur og fremtidens generationer. Vi støtter Danmarks Naturfredningsforenings arbejde med at beskytte natur og miljø, hvilket er helt i tråd med vores vision om en mere bæredygtig fremtid.


Gennem vores sponsorat, bidrager vi til et vigtigt initiativ og fællesskab. Vi tror på, at små bidrag kan skabe store forandringer, og vi er stolte over at kunne bidrage til denne vigtige sag.


Hos TIPA Emballage ser vi samarbejdet som en del af vores ansvar og vores bidrag til at skabe en bedre fremtid. Vores engagement som Naturdonor, er en naturlig forlængelse af vores daglige arbejde med at genanvende og genbruge træemballage. Vi er stolte over at kunne støtte Danmarks Naturfredningsforening og deres arbejde med at beskytte vores natur og miljø.