Bæredygtighed på Vestjysk

Her i det mørke Vestjylland har vi en lidt anderledes tilgang til bæredygtighed – en tilgang, vi kalder ‘Bæredygtighed på Vestjysk’. Her i det mørke Vestjylland, hvor vi har vores rødder, er vi måske ikke de hurtigste til at tage de fine, moderne ord i brug. Men bare rolig, tankegangen om bæredygtighed, den har vi haft med os hele tiden.

For vestjyderne handler det ofte ikke om fancy begreber. Nej, her handler det om god, gammeldags jysk logik. Spar penge og bruge tingene, til de ikke kan mere. Når vi genanvender en palle, er det ikke kun fordi det er ‘bæredygtigt’, men fordi det giver god mening – både for miljøet og pengepungen.

Tænk på det som det at gå i de samme sko en ekstra sæson, fordi de “intet” fejler endnu. Det samme gælder for vores paller. Hvorfor smide noget ud, der stadig kan bruges? Det er almen sund fornuft. Og ved du hvad? Det er faktisk også bæredygtighed, bare på vestjysk. Denne praktiske tilgang til genbrug bliver mere og mere værdsat. For hvorfor vælge en ny palle, når en brugt ikke blot sparer dig for en skilling, men også sparer miljøet fra at fælde et træ.

Vi holder fast i vores filosofi, med fødderne plantet solidt i den jyske muld: at bruge den grønne omstilling, ikke kun til at skabe et bæredygtigt samfund, men også en bæredygtig forretning. Det sparer ressourcer og penge for både virksomheder, men også miljøet. Det er bæredygtighed, som vi forstår det – og vi er stolte af det.